Детски фолклорен обучителен лагер 2024

Вълнуваща Новина за Малките Фолклорни Таланти!

Имаме удоволствието да ви съобщим за провеждането на Детски фолклорен лагер – Кранево 2024! Това специално събитие ще се състои в живописното черноморско курортно селище Кранево, в Комплекс „Aqualife“.

Изберете Вашия Удобен Период

За да предложим максимално удобство, организираме два различни периода за участие. Изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди!

  1. Първи Период: 30 март – 3 април 2024 год.
  2. Втори Период: 3 април – 7 април 2024 год.

Пригответе се за незабравимо преживяване, пълно с традиционни танци, песни и културно обогатяване. Не пропускайте тази уникална възможност да се потопите в богатата българска фолклорна традиция!

Период за Обучителен лагер за възрастни 20.09.-22.09.2024 год. – Научи повече за Фолклорен обучителен лагер за възрастни

 

Мили колеги,

ще имате прекрасна възможност да занимавате и обучавате възпитаниците си с български фолклорни народни танци от Ваш репертоар. Целта на обучителният лагер е да помогне на децата да развият още повече своите умения. Да концентрират вниманието си, за да подготвят репертоара си за предстоящите концерти.

По Ваше желание могат да бъдат ангажирани балет майстори от ансамбъл „Българе“, като предварително се свържете с организатора на лагера.

Условията, които ни предоставят нашите партньори от Комлекс „Aqualife“ са прекрасни за работа. Залите за танци са добре оборудвани!

Ще се погрижим, както всяка година, да бъде създадена приятна обстановка през целият престой. Всеки ден ще разполагате с графиците, часовете за танци и програма за анимация. Нашите аниматори ще се погрижат за доброто настроение на децата.

Програма за анимация:

  • Очаквайте скоро програма за анимация

Цена

Цена на Обучителен фолклорен лагер Кранево 2024 год, – 320 лв. и включва:

  • 4 нощувки
  • Закуска, обяд и вечеря на блок маса
  • Зали за репетиция
  • Анимация

Настаняване

Организатор на Детски фолклорен лагер – Мая Бърдарова

За повече информация и записване Тел/Viber: 0895 092 400

Заявка за участие изпращайте на имейл festivalkranevo@gmail.com – Посочете име и телефон за контакт

Заявка за участие

 

Фотогалерия от изминали събития

ВИЖТЕ ИНФОРМАЦИЯ И СНИМКИ ОТ ДЕТСКИЯТ ЛАГЕР ПРЕЗ 2022 ГОДИНА