Детски Фолклорен обучителен лагер 2022 – Потвърден

Детски Фолклорен обучителен лагер Кранево 2022

Мили колеги, след близо две години пандемия с радост Ви съобщавам, че вторият детски фолклорен обучителен лагер ще се състои от 01.04 до 05.04.2022 год. в черноморското курортно селище Кранево, Комплекс „AquaLife“

В продължение на четири пълни дни, децата ще имат възможност да изучават танци и да се подготвят със своите ръководители и хореографи! Цената за четири нощувки, три хранения на ден, зала и анимация е 240 лв.

Мили колеги, имате възможността да занимавате и обучавате възпитаниците си с танци от Ваш репертоар или децата да бъдат занимавани от балет майстори на ансамбъл „Българе“! По време на лагера всеки ден децата ще имат много приятни емоции и преживявания с нашите аниматори!

Залите за танци са добре оборудвани! Ще имате подходяща и приятно създадена обстановка за работа!

Всеки ден ще разполагате с графици с часовете за танци! Залите ще бъдат разпределени според броя на състава!

Организатори

Основен организатор на Детски фолклорен лагер е Мая Валентинова Бърдарова – Ръководител на клуб за народни танци „Жътвари“ – гр. Добрич.

Настаняване

  1. За повече информация и подробности, моля, първо да се обадите на тел: 0895 092 400
  2. След потвърждение по телефона изпратете заявка за участие на имейл festivalkranevo@gmail.com, като посочите броя на децата и ръководителите, а ние ще ви изпратим фактура за плащане по банков път
  3. Моля изпращайте снимка на платежното нареждане на имейл festivalkranevo@gmail.com

Фото галерия от минали събития